Wednesday, November 27, 2013

Announcement

1. Assalamualaikum semua.. Lama betul x update blog ni.. So sekarang aku rasa nak buat pengumuman sikit.. yang aku nak cuba tulis blog kembali..

2. Sebab sebelum ni.. ada beberapa hal yang buat aku pause tulis blog.. So sekarang lebih byk sebab untuk aku start balik tulis blog.

3. Antaranya...
a) aku tgh lonely tkde bestfriend kat sini.. so antara tulis blog antara satu channel aku luah perasaan.. tkpela tkde feedback seperti yg aku harap daripada seorang manusia, tapi atleast rasa puas di hati sbb sudah diluahkan.
b) aku rasa byk sgt benda gile da jadi kat malaysia skrg dan aku rase aku perlu tulis di blog so that nti aku boleh review balik benda2 gile ni masa hadapan.. supaya aku boleh tgk silap2 kerajaan sekarang.. so aku tak undi dorg nti pada PRU masa depan.
c) aku nak share hidup aku sebagai koas. :)

4. Before aku tulis blog dgn hemah nya... aku rasa perlu ada la sikit announcement. sbb nti akan ada kaitan dgn entry aku di masa depan.. ANNOUNCEMENT nya.. aku da grad dari medical student.. skrg ni aku tgh bereskan practical clinical.. beza dulu dengan sekarang... dulu aku gi ulang-alik kampus bukak buku je. skrg ni lain.. skrg aku da jadi CO-ASSISTANT doctor. ( kat indo pgl koas ) mksdny..skrg aku da mula bergaul dgn doktor-doktor pakar yang juga pembimbing aku.. dengan nurse2.. dengan patient... hidup aku hari2 kat rumah sakit ( hospital )  so mybe post aku byk berkaitan dgn kehidupan sbgai koas..

5. So sempena post ni.. aku nak share jgk few gambar aku grad hritu. ( 3 je pun )
 since aku tk share byk gmbr grad aku kat tmpat lain.. so wajar jgk aku rasa kalau aku share kat sini. tanda syukur sudah lepas 1 fasa yg agak susah dlm hidup blaja medic.

6.




7. Sekian.

2 comments:

::debby:: said...

woiiii , kau tutup fb ke ?

pstt fuyooo mas munzir hapdet blog hahahaha

Anonymous said...

eh ade gambar baruuuu.. i loikeeee :p