Tuesday, January 4, 2011

Ni dia org penting dlm hidup aku.







first and paling buat aku.
tkde org lain dah.
yg tidur same2 yg besar same2 yg dgr masalah
yg kacak yg baik yg baran yg pandai
yg sudah jauh yg sudah jarang contct
yg sudh jarang jumpa yg blaja doktor
yg masih di hati yg masih aku syg
yg tak boleh aku describe byk kat sini yg hati aku je tahu
gua mmg tknk hilang lu dlm hidup gua!


yg nakal yg jg kawan yg rasional
yg bergaya bile keluar yg syg awek
yg boroi yg mengaku lemak itu otot terbina
yg suke mtk pndpt n suke dgr mslh mmber
yg tak berkira psl sdarian yg star ragbi
yg plg comel dlm batch yg minat kat buchik
yg suke man u yg kutuk arsenal ( yg tu cibai )
yg comel yg mmg gua syg sama lu!

haa yg ni kuat nganjing yg janggut panjang yg sudah boroi
yg sudah tak muat jeans SLIM FIT
yg bujang yg slalu dgr mslh aku kat acms
yg selalu gi perda yg suke winston
yg bangga dengan pontian
yg suke liverpool yg blajar medic kat medan.
yg gua mmg rs nak bagi penampar kalau dia buat lawak! :P


yg baik hati yg rasioanal yg tak berkira pasal duit
yg kelantanese pure, yg pandai yg jg hati mmber
yg diminati perempuan tapi tak layan
yg suka dengan pisang goreng depan acms
yg baik dgn alma yg doktor di kepala batas
yg rindu kat aku
yg mmg kawan baik gua!

yg dminati perempuan kampus aku sbb suci
yg gila dota yg slalu lepak warko dgn aku
yg tak berkira psl duit yg boleh dgr mslah aku
yg slalu teman jiwa rentanku cey cey!
yg menyokong aku yg kuat tidur
yg hati cekal yg taknak sound mmbr plg sial dlm batch.
yg lama mandi ( lama nak mamposss)
yg teman gua blaja anatomi
yg slalu ajak dtg rumah sbb mls nak dtg rumah aku
yg jgn terasa sedih sbb gmbr ko last
yg mmg aku appreciate kawan mcm kau :)


sori post ni hnya utk laki n sori kalau bace bunyi mcm gay.
krg buat post utk prmpuan org kata minat ramai prmpuan. oh tidak. minat tgk je

YOU CAN EASY GET HER EYES BUT ITS HARD TO GET HER HEART:)

7 comments:

peminatsetialu said...

gay gay gay!:@

alma-chan ♥ said...

hahaha..
name aku terfemes di situ..
kawan2 usu ko dah balik ke??
kalo x, kem slm hanis, my ex clsmate..haha :D
peace~

peminatyglagisetia said...

hazim mana ?!

hani idzaida said...

boleh pilih satu tak ? haha :P jk ; sedikit gay di situ , takpee teruskan menulis! ;)

komang said...

auuwwww....terharu i, i x gay, i ok!!

eikha said...
This comment has been removed by the author.
eikha said...

Memang mandi lama nak mampos pun. haha. Haiih rindunya. My sayang <3 ='/