Saturday, October 17, 2009

the bastards.

mawi : munzir jum kuar pi ta jum. tgk citer inglorious bastards. syok woo cite tu.
( alamak aku tgh sakit pinggang ni. wtf la ajak aku pi tgk movie plak.
seriously terasa nak demam la plak)

munzir : sape lagi yang ikot?

mawi : ntah la. aku dah ajak bobo tapi dia gi purimall ( carrefour). aku ajak ameer,
dia tak reply.

munzir : ohh yeke. cmtu ko ajak la sally. hoho.

mawi : ok2.

sebentar selepas itu, mawi bgtau aku.

mawi : munzir. sally jadi ikot! dia suro jue teman dia.

AKU TAK BOLEH BGTAU APE PERASAAN AKU TIME MAWI CKP CMTU..

so aku orait jela.

dengan selamber je aku ikot mawi, tggu teksi depan tomang tol, ( the nearest kedai runcit beraircond). jadi dari situ, aku mawi sally jue, dabel berangkat ke taman anggerek mall ( ta)

dengan pinggang tak sehat. aku jalan kat ta cm nenek tua membutuhkan tongkat!

sebelum aku masuk tgk movie.. aku terpandang showcase michael jackson. showing at 28 oct 2009! ohh aku die hard fan MJ! takleh lepas tgk benda ni! hurm tapi kene cari kawan gak. dengan itu aku bertekad nak cari die-hard fan Mj lagi sorg. doakan aku junpe!

pendek cerita. crita inglorious bastards tu mmg mantap. buat kawan- kawan di malaysia yang belum tgk. mggu depan cite tu kuar kat panggung wayang.

inti post aku kali ni, aku nak berbaik. sbb tu aku suro mawi ajak. malas dah nak benci-benci. amy pon tak suke.

tapi aku tatau kenapa sepanjang waktu kitorang keluar, aku mcm tak mampu nak bercakap. mungkin sbb ego. mungkin sbb aku sakit. mungkin sbb aku tak berani.

orang kata, try to forgive and forget. ada orang kata, semua orang ada kelemahan.

tadi mcm byk je aku nak tulis. tapi skrg mcm taklarat je.

aku dah delete post - post tertentu.

aku harap 0-0 la ye? jumpa aku pon, ske hati nak marah ke tak. nak kutuk ke tak. aku terima je. malas nak kesah. i am not a perfect either.

3 comments:

debby said...

mcm tu la..
;) kn senang..
1ST clas MENGADE punye budak
mmg ko nenek tua yg mmbutuhkan tongkat ali haha

Anonymous said...

good2~..

proud with you..

no more persengketaan..

munzir org baik..selly juga..

so korang kene baik

=)

dyiana said...

sally kah munzir..?
aku knal??
hahaha..

ps: rajin plak ko post blog ek skrg