Wednesday, November 17, 2010

semak kepala

1.ntah kenapa harini mood aku cm swing sket.

2. ayat dari mmbr kat kedubes tadi. aku rasa smpai mati aku ingt. hrm.

3. komik bleach dah cam mengarut gila.

4. yg student kat jakarta ni plak buat hal dok komen2 kat gmbr KUJ utk pemilihan pergi dinnr. tak adil la, pilih kasi la, jatuhkan martabat pelajar la, *stfu please...

5.siap ada tnye ada dpt duit dari menteri ke tak. ape la bodoh sgt ko ni. kalau ye pun ko dah miskin sgt tkperlu la kecohkan ko tu gila duit kat facebook. senyap2 sudah la. mcm mane boleh bodoh cmtu padahal dah 3rd year medic. hurm..

6.tadi kat masjid tkdpt lucky draw. yg menang byk perempuan je. mmg perempuan draw la tu.

7.esok kelas full. blok tebal. lusa plak exam. rasa bersalah aku nak ponteng kelas utk g meeting esok dgn dato. tapi ingt sket. mak aku suh fly g blaja bkn pi meeting dgn dato.

8.semak kepala mlm ni. ok tenang. cuba dlu bukak buku dgn doa. moga dpt ilmu mlm ni.

3 comments:

FatinZol said...

beb,aku semak kepala gak.
sekian,terima kasih.

komang said...

jge semak2 la abe, leklu sak kok lu

::debby:: said...
This comment has been removed by the author.